layers - eastmark community center / mesa, arizona

At the AV Homes Encore at Eastmark Community Center, Studio Dwell selected a combination of the Axo Light ‘LAYERS’ collection pendants in the Entry and Great Room.  Within the space the pendants flank the Hot Rolled Steel fireplace with organic lumber accents, as a juxtaposed element to soften the industrial feel of this focal point feature. The overall scale is appropriate, as there is a compound slope ceiling, with a volume of about 22 feet in height. The textural fabric with striped see-through segments gives a sense of feeling very light and airy- like floating lanterns. The white fabric provides a crisp contrast off the wood ceiling, and steel fireplace. These pendants are a great complement to the overall design aesthetic.

 

Design: Studio Dwell

Photography: CDP Commercial

Find your nearest dealer

STORE LOCATOR
newsletter

subscribe to stay updated on the axolight world