spillray - ristorante perch / vancouver, canada

Perch is a full-service restaurant and lounge located within the new student union building. Six 10-lights Spillray suspended lamps in crystal finish are installed over the bar-counter, they recall the cocktail glasses.

Drawing inspiration from the architectural Nest located in the atrium – the restaurant, perched atop the building, is providing a reflective look at the surrounding grounds referencing the past, present and future of the university and its students. It is a modern and sophisticated environment geared towards the university and Vancouver’s competitive restaurant culture.

Designed with flexibility in mind, the lounge space allows customers to sit and chat with friends or to meet and discuss University business. Movable seating groupings within the dining area allow the space to transition smoothly from afternoon lunch to a more formal evening service. A light palette comprised of white oaks, soft grays and pops of blue create a lofty atmosphere, helping to position this restaurant perfectly within its location overlooking the beautiful UBC campus.

 

Project by: CHIL Interior Design 

Photos by: Ema Peter

newsletter

iscriviti per rimanere sempre aggiornato sul mondo axolight

Axolight usa i cookie per offrirti una migliore esperienza di navigazione Privacy Policy